Find vej


Kontaktoplysninger

Find vej til zoneterapeut Inger Sørensen. Her får du kontaktoplysninger og adresse, så du kan finde vej til din behandling.

mobil 20 60 38 48

SMS eller ring

e-mail inger@fodzonen.dk

zoneterapi for alle aldre

 

RAB-registreret zoneterapeut

Find vej til zoneterapeut Inger Sørensen

Fiolgade 10B i gården, Helsingør

Tæt på bus og tog. Er du i bil, så er det nemmest at parkere i Helsingør Bycenter tæt ved min klinik

Find vej til zoneterapeut Inger Sørensen

Åbningstider

Mandag – fredag kl.14.30 – 18.00 efter forudbestilling

(andre tidspunkter aftales individuelt)

Alle kan have glæde af zoneterapi uanset alder eller sundhedstilstand. Find vej til zoneterapeut Inger Sørensen og bestil en tid til en behagelig oplevelse. Vil du vide mere om, hvad zoneterapi kan gøre for dig, så prøv at læse mere her.

 

Lidt om mig

Jeg er født i 1963 og har boet det meste af mit liv i Helsingør.
Jeg holder meget af Helsingør og synes Nordsjælland er et skønt område, så det var naturligt for mig at vælge byen som base for min zoneterapi. Jeg har både klinik og bopæl her i byen.
Jeg bor her med min kæreste og tilsammen har vi 3 voksne sønner og familie i nærheden. Jeg har i mange år beskæftiget mig indenfor det pædagogiske område med børn med særlige behov, samt indenfor kost og ernæring.
Jeg har altid nydt at dyrke sport og bevægelse. Enten egen sport eller som instruktør. Sund kost og daglig motion hjælper til bedre sundhed.
Jeg har altid nydt naturens skønhed og kraft. Vi er som mennesker en del af en større balance, som vi måske knapt forstår men kan føle. Ligesom naturen og universet er udstyret med evnen til at søge at finde balance, sådan er vores krop også indrettet til at søge efter optimal balance.

Zoneterapeut Inger

Vores moderne livsførelse påvirker kroppen og sindet. Det er vigtigt at mærke, hvordan din krop har det, og tage hensyn til det.
Når jeg behandler en klient, fokuserer jeg på mine indre energistrømme og sender energien videre gennem klientens fødder. Denne påvirkning sammen med mine masserende tryk skubber til klientens egne energistrømme. Dermed sættes der gang i en masse processer i klientens egen krop, og så ligger vejen klar til at genoprette balancen.