Kontakt


Inger Sørensen

Jeg er RAB-registreret behandler, så du har mulighed for tilskud.

Belvederevej 59D, 1.th.

3000  Helsingør

Behandlinger gives efter forudbestilt tid på telefon eller mail.

Kontakt Inger Sørensen

på telefon 20 60 38 48 (ring/sms)

eller e-mail: inger@fodzonen.dk

Læs om priser her

zoneterapi for alle aldre

Zoneterapeut Inger Sørensen er RAB-registreret behandler, og det giver dig en sikkerhed for, at jeg har gennemført den nødvendige uddannelse for at kunne behandle dig korrekt. Derfor giver det også dig mulighed for at opnå tilskud fra for eksempel Sygeforsikringen Danmark. Der kræves selvfølgeligt medlemsskab samt at der findes en diagnose på din helbredstilstand.

Alle kan have glæde af zoneterapi uanset alder eller sundhedstilstand.

Lidt om mig

Jeg er født i 1963 og har boet det meste af mit liv i Helsingør.
Jeg holder meget af Helsingør og synes Nordsjælland er et skønt område, så det var naturligt for mig at vælge byen som base for min zoneterapi. Jeg har både klinik og bopæl her i byen.
Jeg bor her med min kæreste og tilsammen har vi 3 voksne sønner og familie i nærheden. Jeg har i mange år beskæftiget mig indenfor det pædagogiske område med børn med særlige behov, samt indenfor kost og ernæring.
Jeg har altid nydt at dyrke sport og bevægelse. Enten egen sport eller som instruktør. Sund kost og daglig motion hjælper til bedre sundhed.
Jeg har altid nydt naturens skønhed og kraft. Vi er som mennesker en del af en større balance, som vi måske knapt forstår men kan føle. Ligesom naturen og universet er udstyret med evnen til at søge at finde balance, sådan er vores krop også indrettet til at søge efter optimal balance.

Zoneterapeut Inger

Vores moderne livsførelse påvirker kroppen og sindet. Det er vigtigt at mærke, hvordan din krop har det, og tage hensyn til det.
Når jeg behandler en klient, fokuserer jeg på mine indre energistrømme og sender energien videre gennem klientens fødder. Denne påvirkning sammen med mine masserende tryk skubber til klientens egne energistrømme. Dermed sættes der gang i en masse processer i klientens egen krop, og så ligger vejen klar til at genoprette balancen.

Du er altid velkommen med spørgsmål. Jeg giver gratis gode råd til dig om, hvordan zoneterapi kan hjælpe dig.